Bedrijfsgegevens

Website: http://www.pickupnaalden.com
Adres: De Santbrincke 50 7931 TV
Plaats: Fluitenberg
Telefoon: 06 53486324

Online shop voor pickup naalden, grammofoon naalden, platenspeler naalden, accessoires en elementen.
Snelle levering en uitstekende service.

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.

Pick-upnaalden.nl
totaal score
9.3
Kwaliteit
9.3
Snelheid/Levertijd
9.4
Afspraken nakomen
9.6
Beoordelen
Laatste beoordeling
vandaag
Legenda
> 90 dagen
30 - 90 dagen
< 30 dagen
1550 beoordelingen (12 maanden)
6847 beoordelingen (totaal)
26951 keer bekeken
99% beveelt dit bedrijf aan
Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
81% (1252)
18% (282)
1% (15)
0% (2)
0% (1)

Klantbeoordelingen

9
Pluspunten
snel snel snel geen probleem
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
harrie
liempde

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Vaker klant geweest


Aankoop
niets mis mee
10
Pluspunten
Niets meer bij te voegen.Snel,makkelijk en zoals afgesproken het verwachte bestelde materiaal.
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Afspraken nakomen
René
Leuven,Belgie

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Pick-up naald + 5 audio-cassettes.
8
Pluspunten
Snelle en correcte levering, goede zoekfunctie in de site waardoor de juiste naald snel werd gevonden!
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Marcel
Berg en Terblijt

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
2x naald voor oude sony pick-up besteld
10
Pluspunten
Ik had ze telefonisch benaderd en werd keurig netjes geholpen en van goed advies voorzien.
Verbeterpunten
-
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Marcel
Utrecht

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Naald voor platenspeler
9
Pluspunten
goede service
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
rene
waarde

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Vaker klant geweest


Aankoop
pickupnaald
9
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
D Krijgsman
Berltsum

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
pick-up naald besteld. Tot volle tevredenheid. Per ongeluk 2x overgemaakt. Netjes terug geboekt. Dikke pluim.
10
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling. Zeer tevreden!
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Jac
Helmond

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Pick-up naald
10
Pluspunten
Je vindt wat je zoekt op het gebied van vinyl platen en het afspelen daarvan. Snelle levering.
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Arend
Hellevoetsluis

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
8
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijs en eenvoudige bestelling.
Verbeterpunten
Iets sneller afleveren
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Egbert
Utrecht

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Pickupsnaar
9
Pluspunten
na (blijkbaar mislukte betaling van de) bestelling, contact opgenomen waar de bestelling bleef via mail. zeer snel antwoord gekregen en dan via bankoverschrijving betaling gedaan. Enkele dagen later was de pick-upnaald geleverd.
SUPER! en kan ik mijn vinyl terug beluisteren op mijn oude Kenwood installatie van 1989 die nog steeds perfekt werkt.
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Ronny
Duffel, België

23/02/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Pick-upnaald voor Kenwood installatie uit 1989
Laden...
Meer beoordelingen...
Disclaimer