Bedrijfsgegevens

Website: http://www.pickupnaalden.com
Adres: De Santbrincke 50 7931 TV
Plaats: Fluitenberg
Telefoon: 06 53486324

Online shop voor pickup naalden, grammofoon naalden, platenspeler naalden, accessoires en elementen.
Snelle levering en uitstekende service.

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen 
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.

Pick-upnaalden.nl
totaal score
9.3
Kwaliteit
9.3
Snelheid/Levertijd
9.5
Afspraken nakomen
9.6
Beoordelen
Laatste beoordeling
2 dagen geleden
Legenda
> 90 dagen
30 - 90 dagen
< 30 dagen
1515 beoordelingen (12 maanden)
6999 beoordelingen (totaal)
27627 keer bekeken
100% beveelt dit bedrijf aan
Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden
82% (1237)
17% (263)
1% (12)
0% (2)
0% (1)

Klantbeoordelingen

10
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
A.L. Nistro
Utrecht

24/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
AT 95E cartridge + diversen voor afstellen platenspeler
9
Pluspunten
Zeer snel en goed kwaliteit spul
Verbeterpunten
Blijf zo doorgaan
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Arno
Gouda

24/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Pick up naald
10
Pluspunten
Zeer persoonlijk, fijne updates omtrent de bestelling. Aanrader.
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Klant
Utrecht

24/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Pick up naald. Welke niet in voorraad was. Ik kreeg binnen een uur reactie met de verwachte levertijd. Perfecte communicatie. Zeer tevreden
10
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Er staat nog steeds het oude adres van Dronten op de site, dit komt voor als je met oa i-deal betaald. Het adres van de leverancier rechtsboven ipv rechtsonder vermelden schept duidelijkheid.
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Hans
Dedemsvaart

24/03/2017

Aanbeveling: ja

Vaker klant geweest


Aankoop
Diverse naalden
10
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Klant

23/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
9
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Frank
Deurne

23/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant
10
Pluspunten
Prima product en snelle levering
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Fred
Delft

23/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Pickupnaald
10
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Klant

23/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
pickup element
7
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen
Verbeterpunten
Het produkt was niet goed verpakt. Het kartonnen doosje was plat. Het plastic doosje was vermorzeld. En het opvulmateriaal lag verspreid in de doos. Gelukkig was het produkt niet beschadigd.
Kwaliteit
Snelheid/Levertijd
Afspraken nakomen
Antwoord Pick-upnaalden.nl
Beste Chris,
Bedankt voor de beoordeling.
Heel vervelend dat uw pakketje beschadigd is aangekomen.
Wij pakken altijd heel zorgvuldig in, komt ook zelden voor dat het fout gaat, maar als de postbode er bovenop gaat staan ...
Tja, daar is niets tegen bestand.
De inhoud was gelukkig onbeschadigd begrijp ik,
anders hadden we dat uiteraard wel geregeld.
geniet van de muziek.
Chris
Dronten

23/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
pickup naald
9
Pluspunten
Prima afhandeling bestelling. Levertijd slechts een paar dagen.
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Kwaliteit
Afspraken nakomen
Klant

23/03/2017

Aanbeveling: ja

Eerste keer klant


Aankoop
Pick up naald. Bestelling prima afgehandeld.
Laden...
Meer beoordelingen...
Disclaimer